‘Noel Baba’ bu sefer 9 can aldı!

ABD’nin Los Angeles kentine 40 km’lik bir mesafede bulunan bir kır evindeki Noel partisine katılan bir kişi, Noel Baba kıyafetiyle katıldığı Noel partisinde 9 kişiyi öldürdü. 

California’nın Los Angeles kentine bağlı Covina bölgesinde bir adam, Noel Baba kıyafetini giyerek gittiği partide 9 kişiyi öldürdü.

Polis şefi Pat Buchanan’ın olayla ilgili yaptığı ilk açıklamada, 45 yaşındaki Bruce Jeffrey Pardo adlı bir kişiyi olayın zanlısı olarak aradıklarını ve zanlının tehlikeli olduğu uyarısında bulundu. Buchanan, zanlı Pardo’nun partiye gelir gelmez taşıdığı silahla rastgele ateş açtığını bildirdi.

Polis daha sonra, partinin yapıldığı evde yaklaşık 30 kişi olduğunu ve toplam ölü sayısının 9’a çıktığını bildirdi. Saldırının ardından, aralarında saldırganın eşinin de bulunduğu 3 kişinin hala kayıp olduğu belirtildi.

Saldırıda üç kişinin de yaralandığını bildiren polis şefi tarafından, yaralılar arasında bulunan 16 yaşındaki bir kızın sırtından vurulduğu, 20’li yaşlardaki bir kadının pencereden kaçmaya çalışırken boynunu kırdığı ve 8 yaşındaki kızının da hafif yaralı olduğu kaydedildi.

Olay, Los Angeles’a 40 km uzaklıktaki Covina kentinde, genelde emekli ve yaşlıların yaşadığı bir bölgedeki kır evinde meydana geldi.

Olayın zanlısı olduğu belirtilen Pardo’nun, partiye katılan kadınlardan birinin kocası olduğu ve evlilikle ilgili sorunları bulunduğu belirtildi.

 

(Turkish Journal)

Become a patron at Patreon!