ATASC’de yeni yönetim

 

Association of Turkish Americans in Southern California, (ATASC) üyeleri 2009-2010 yılları arasında görev yapacak yeni yönetim kurulu üyelerini seçti. 
Vega Sankur, Ergun Tamer, Asuman Yılmaz, Metin Mangır, Ayşe Ulubay ve Burcu Tansu, ATASC bünyesinde yönetim kurulunda görev alacak yeni isimler oldu.

Güney Kaliforniya Türk Amerikan Derneği ATASC, yeni dönem için başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği seçimlerini gerçekleştirdi.
Seçim öncesi, Ahmet Atahan kısa bir konuşmayla derneğin mevcut durumunu özetleyerek, başkanlık görevine veda etti. ATASC’ye bağlı alt derneklerin raporları bölümünde, ATASC San Diego Başkanı Tuba Ertaş , LATAA Başkanı Volkan Duygun , OCTAA Yardımcı Başkanı Hasan Akyol, TALL Başkanı Hafize Turgut ve VATAN Başkanı Vega Sankur , 2008 yılı içinde derneklerince neler yapıldığını, 2009 için hedeflerini ve planlarını açıklayarak, katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar.

Sayman Ergün Tamer’in bütçe raporundan sonra yeni dönem başkan ve yönetim kurulu adayları kendilerini tanıttı ve kapalı oylama usulüyle seçim yapıldı. 25 kişinin katıldığı oylamada, 82 dernek üyesinin de vekaleti kullanıldı ve 107 geçerli oyla yeni üyeler belirlenmiş oldu. Buna göre ATASC Başkanlığına Vega Sankur, saymanlığa Ergün Tamer, yönetim kurulu üyeliğine Asuman Yılmaz, Metin Mangır ve Ayşe Ulubay seçildi. Burcu Tansu, yönetim kurulu sekreterliğine bir yıl daha devam edecek.

 

(Turkish Journal)

Become a patron at Patreon!