FenerbahçeUSA Batı Yakası şubesi açıldı

Fenerbahçe USA,  ABD’de genişleme stratejisi çerçevesinde ilk şubesini Batı Yakası’nda Santa Clara şehrinde açtı. 
FenerbahçeUSA Batı Yakası Şubesi, işadamı Harun Sevimli’nin başkanlığında San Francisco ve bölgesindeki sarı-lacivert renklere gönül veren insanları bir çatı altında toplayacak.

FenerbahçeUSA Şubeleşmeden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda gazetemizin köşe yazarlarından olan Ali Çınar; Fenerbahçe USA Derneği’nin ABD’deki yapılanma çalışmaları çerçevesinde diğer eyaletlerden gelen talepleri de değerlendirdiklerini söyledi. Hedef olarak belirledikleri şehirlerden gelen talepleri incelediklerini ve yönetim kurulu olarak sağlıklı ve uzun vadeli bir yapının oluşması için çaba harcadıklarını belirtti.

San Francisco’da açılan şubenin başkanı işadamı Harun Sevimli, Fenerbahçe USA özel web adresinde yayımlanan demecinde; ilk etapta üye toplamaya ağırlık vereceklerini, derneğe başvuran Fenerbahçelilerden oluşmak üzere genç ve dinamik bir yönetim kurulu kadrosu kuracaklarını söyledi. Dernek içinde Fenerium lisanslı ürünlerin de (forma, poster, giysi, ayakkabı, resim gibi) sergi ve satışının yapılacağını söyleyen Sevimli, Fenerbahçe’nin sesini ABD’nin batı yakasında da gür bir şekilde duyuracaklarını sözlerine ekledi.

Harun Sevimli, çalışmalarını San Francisco bölgesinde Türk Amerikan toplumunun yakından tanıdığı genç profesyonellerden Zafer Zamboğlu ile birlikte yürütüyor.

FenerbahçeUSA’in şubeleşmedeki hedef olarak belirlediği sıradaki şehirler Boston, Baltimore, Washington D.C., Dallas ve Philadelphia diye belirtiliyor.

FenerbahçeUSA derneğinin bulunduğunuz şehirde temsilciliğini açmak için FenerbahçeUSA derneğine, [email protected] adresinden veya 212 – 730 5255 dahili 202 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

(Turkish Journal) 

Become a patron at Patreon!